Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

Last modified 8 years ago

#5393 closed defect (invalid)

iconClass attribute doesn't work in a Button

Reported by: guest Owned by:
Priority: high Milestone:
Component: Dijit - Form Version: 1.0
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:

Description

Tried several ways of getting the icon to show up, to no avail. Using a Mac 10.4.11 on FF 2.0.0.11 and Safari 3.0.4. The sample code uses 1.0.0, but I also tried with 1.0.1.

Attachments (1)

button.html (1.1 KB) - added by guest 12 years ago.
sample code (icon should be there but it isn't)

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 12 years ago by guest

Attachment: button.html added

sample code (icon should be there but it isn't)

comment:1 Changed 12 years ago by bill

Resolution: invalid
Status: newclosed

Looks like you are missing width: 16px; height: 16px; (or something like that) in your definition of your icon class. Also, I'm not sure if you can do a cross domain load of images like that. Maybe it works, but I've never tried it.

comment:2 in reply to:  1 Changed 12 years ago by guest

Replying to bill:

Looks like you are missing width: 16px; height: 16px; (or something like that) in your definition of your icon class. Also, I'm not sure if you can do a cross domain load of images like that. Maybe it works, but I've never tried it.

Thanks. Unfortunately that wasn't documented anywhere that I could find. I added "width: 14px; height: 14px;" to the CSS, and also added a semi-colon after the last @import statement (it was missing), and now it displays the image.

comment:3 Changed 8 years ago by bill

Component: DijitDijit - Form
Note: See TracTickets for help on using tickets.