Opened 8 years ago

Closed 7 years ago

Last modified 7 years ago

#14502 closed defect (fixed)

[regression] dojo1.7 dojox audio not working

Reported by: Robertlan Owned by: Mike Wilcox
Priority: high Milestone: 1.8
Component: Dojox Version: 1.7.1
Keywords: dojox audio Cc: Tom Trenka
Blocked By: Blocking:

Description

Just go to demo folder \dojox\av\tests and open the test_FLAudio.html It is not working with an error showing some url 'undefined'. But in dojo 1.6 version it works! I love dojo so hope it would soon be corrected. Greatly appreciate if a method to correct it before including in formal release so I do not need to fall back to 1.6!

Change History (8)

comment:1 Changed 8 years ago by bill

Cc: Tom Trenka added
Component: GeneralDojox
Owner: set to Mike Wilcox
Summary: dojo1.7 dojox audio not working[regression] dojo1.7 dojox audio not working

Not sure which one of you to assign this to.

comment:2 Changed 8 years ago by Mike Wilcox

Resolution: fixed
Status: newclosed

In [27438]:

moduleUrl().uri no longer works. remove uri. #Fixes #14502

comment:3 Changed 8 years ago by bill

Milestone: tbd1.8

Marking as fixed in 1.8. Change to 1.7.2 if you backport to 1.7 branch; perhaps you should.

Last edited 8 years ago by bill (previous) (diff)

comment:4 Changed 8 years ago by Adam Peller

Milestone: 1.81.7.2
Resolution: fixed
Status: closedreopened

comment:5 Changed 7 years ago by Colin Snover

Milestone: 1.7.21.7.3

1.7.2 RC released, bumping milestone on remaining tickets.

comment:6 Changed 7 years ago by Colin Snover

Milestone: 1.7.31.7.4

1.7.3 has been tagged. Moving tickets to next milestone. Ticket owners, if you are not planning on addressing this issue in 1.7.x branch please do something with your ticket.

comment:7 Changed 7 years ago by Mike Wilcox

Resolution: fixed
Status: reopenedclosed

This works in 1.8 - I don't believe it got back ported though.

comment:8 Changed 7 years ago by bill

Milestone: 1.7.41.8
Note: See TracTickets for help on using tickets.