Opened 10 years ago

Closed 9 years ago

Last modified 9 years ago

#10807 closed defect (worksforme)

TabContainer in TooltipDialog loses its tabs

Reported by: David Moore Owned by: bill
Priority: high Milestone: 1.6
Component: Dijit Version: 1.4.0
Keywords: Cc:
Blocked By: Blocking:

Description (last modified by bill)

Since [21203], if you pass a TabContainer in as the content of a TooltipDialog and then create and startup() a DropDownButton with the TooltipDialog as dropDown, tabs added after the button startup() is called do not appear. They are in the HTML, but have a position: absolute style which seems to stop them being displayed.

If, after the DropDownButton is created and started, the content of the TooltipDialog is set to the TabContainer (instead of at creation), this problem does not appear.

I will attempt to create a simple test case, as this is not the clearest explanation. This is with version 1.4.1, which version does not seem to have been created.

Attachments (2)

test_TabContainerInTooltipDialogProblem.genshi.html (1.8 KB) - added by David Moore 10 years ago.
Demonstration of the problem (there are some headers automatically inserted in the web framework I'm using, whcih I assume you can add for yourselves)
test_TabContainerInTooltipDialogProblem.genshi.2.html (1.7 KB) - added by bill 10 years ago.
updated test case

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 10 years ago by David Moore

Demonstration of the problem (there are some headers automatically inserted in the web framework I'm using, whcih I assume you can add for yourselves)

comment:1 Changed 10 years ago by bill

Component: GeneralDijit
Description: modified (diff)
Milestone: tbd1.5
Owner: changed from anonymous to bill

Thanks for the test case.

One thing I noticed off the bat is that you are calling startup() on widgets that haven't been attached to the document yet. That's illegal. Also, your test doesn't include dojo.js.

Fixing those two things though, I do see the problem, I'll fix it somehow. I'll attach the updated test case

Changed 10 years ago by bill

updated test case

comment:2 Changed 9 years ago by Adam Peller

Milestone: 1.51.6

comment:3 Changed 9 years ago by bill

Resolution: worksforme
Status: newclosed

Hmm, this is working for me now. If you are still seeing a problem please attach a test case for it (something that I can run in my browser without editing the test case).

comment:4 Changed 9 years ago by Kenneth G. Franqueiro

Looks like this test case works much more smoothly in 1.6 than in 1.4 or 1.5. (FWIW though, I had to add calls to startup for each of the tabcontainers in that test to make it work.)

Note: See TracTickets for help on using tickets.